الزبادي البلدي للسحور
تقدمه الشيف أماني دندش
مده التحضير 15دقيقه
مده الطهي 5دقيقه لغلي الحليب
المكونات...
كيلو حليب جاموسي
معلقتين حليب بودره
كوب زبادي
الطريقه ..
نغلي الحليب ونتركه ليبرد زي دمع العين وفي الخلاط نأخذ كوب لبن مع معلقتين الحليب البودره والزبادي ونضربه جيدا
ثم ننزل بيه علي باقي الحليب ونقلب جيدا ثم نصبه في الكوبيات وندفي الفرن قليلا
ثم نضع كوبيات الزبادي في صنيه ويوضع في الصنيه ماء ساخن ثم نغطي الصنيه الموجود فيها كوبيات الزبادي ونتركها حوالي 4ساعات وبعد ذلك نأخذ الكوبيات
نضعها في التلاجه بعد ذلك تكون جاهزة للسحور وتقدم الف هنا
مدير مجله فلفل شطه الشيف بوسي السيد
تقدمه الشيف أماني دندش
مده التحضير 15دقيقه
مده الطهي 5دقيقه لغلي الحليب
المكونات...
كيلو حليب جاموسي
معلقتين حليب بودره
كوب زبادي
الطريقه ..
نغلي الحليب ونتركه ليبرد زي دمع العين وفي الخلاط نأخذ كوب لبن مع معلقتين الحليب البودره والزبادي ونضربه جيدا
ثم ننزل بيه علي باقي الحليب ونقلب جيدا ثم نصبه في الكوبيات وندفي الفرن قليلا
ثم نضع كوبيات الزبادي في صنيه ويوضع في الصنيه ماء ساخن ثم نغطي الصنيه الموجود فيها كوبيات الزبادي ونتركها حوالي 4ساعات وبعد ذلك نأخذ الكوبيات
نضعها في التلاجه بعد ذلك تكون جاهزة للسحور وتقدم الف هنا
مدير مجله فلفل شطه الشيف بوسي السيد
EmoticonEmoticon