الاثنين، 1 مايو 2017

الكبده الاسكندرانى مقدمه من الشيف ناهد هشام

الكبدة الاسكندرانى 
مقدمة من ناهد هشام 
مدة التحضير ٢٠دقيقة.
 مدة الطهى ٢٥ دقيقة 
المقادير
كيلو كبدة مقطع قطع صغيرة
خمس ست فصوص توم مفروم
عصير ليمون
ملعقة كبيرة كمون
ملح وفلفل وشطة اختيارى
 قرنين فلفل اخضر حامى
الطريقة
 تنظف الكبدة غسلة خفيفة و تصفى وتبليها بالتوم والليمون والبهارات 
اتركيها حوالى نصف ساعة ثم سخنى الطاسة بكمية من الزيت حوالى ربع كوب وتسخنجيدا 
انزلى بالكبدة ولمدة عشر دقايق فقط وقبل ما تطفى عليها
 انزلى بقطع الفلفل الحار اعملى السندوتشات سخنة وقدمى معاها فلفل مقلى وليمون
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد


EmoticonEmoticon