السبت، 6 مايو 2017

طريقة تدميس واعداد الفول بالطحينه مقدم من الشيف امانى دندش

فول مدمس بالطحينه
تقدمه الشيف أماني دندش
مده التحضير ..24ساعه لنقع الفول
مده الطهي ..90دقيقه
المكونات ..
نصف كيلو فول مدمس بلدي
جرزه مبشوره
1 حبة طماطم مبشوره
ثوم مفروم
كمون
شرائح ليمونه
ورق لوري
ملعقتين عدس مشغول
ملعقتين فول مدشوش مغسول
طحينه
زيت 
شطا 
ملح
الطريقه 

ينقع الفول24ساعه في ماء ثم بعد يوم يصفى من الماء ثم نضع الفول في القدره 
 ونضع كل المكونات عليه ثم نضع ماء مغلي ونتركه في القدر علي نار هاديه 

لا نفتح عليه وبعد مرور 90دقيقه نفتح عليه بعد تمام النضج 
لإعداد طبق الفول 

 نضع الفول في طبق ثم نضع عليه الملح والشطه والزيت والطحينه ويقدم
 مدير مجله فلفل شطه الشيف بوسي السيد


EmoticonEmoticon