الكوردن بلو
مقدم من شيف مى على
مدةةالتحضير 15 دقيقة
مدة الطهى 200 دقيقة
مقدم من شيف مى على
مدةةالتحضير 15 دقيقة
مدة الطهى 200 دقيقة
المكونات
1/2 ك شرائح دجاج
جزرة شرائح
فلفل اخضر جوليان
جبنة تركى مبشورة
حبنة ﻻفاش
جبنة موتزاريلا
شرائح رومى مدخن
مقدار من البقسماط المطحون
بيضتان
ربع كوب لبن
ملح وفلفل وبهارات
1/2 ك شرائح دجاج
جزرة شرائح
فلفل اخضر جوليان
جبنة تركى مبشورة
حبنة ﻻفاش
جبنة موتزاريلا
شرائح رومى مدخن
مقدار من البقسماط المطحون
بيضتان
ربع كوب لبن
ملح وفلفل وبهارات
مقادير التتبيلة
بصلة متوسط + طماطمية متوسطة + علبة زبادى + كركم وجنزبيل وبودرة توم وبصل وحبهان بودر وورق لورى بودر وبهارات فراخ وملح وفلفل وخل
طريقة التتبيل
يخلط كل المكونات فى الخﻻط ويغطة بها شرائح الدجاج
بصلة متوسط + طماطمية متوسطة + علبة زبادى + كركم وجنزبيل وبودرة توم وبصل وحبهان بودر وورق لورى بودر وبهارات فراخ وملح وفلفل وخل
طريقة التتبيل
يخلط كل المكونات فى الخﻻط ويغطة بها شرائح الدجاج
الطريقة
نتبل الدجاج باللتبيلة ولوامكن من قبلها بيوم ثم ناخذ الشريحة نضع عليها شريحة جزر وفلغل اخضر وميكس الجبن والرومى المدخن ونلفها ونقفلها بخلة ثم نغطيها باابيض المضاف اليه ملح وفلفل ثم البقساط ونتركه من ساعة ﻻقل شئ نصف ساعة ونخرجه ونقوم بالقلى فى زيت غزير اةﻻ فى نار عالية ثم نهديها الى متةسطةىحتى تمام النضج وبالف هنا
نتبل الدجاج باللتبيلة ولوامكن من قبلها بيوم ثم ناخذ الشريحة نضع عليها شريحة جزر وفلغل اخضر وميكس الجبن والرومى المدخن ونلفها ونقفلها بخلة ثم نغطيها باابيض المضاف اليه ملح وفلفل ثم البقساط ونتركه من ساعة ﻻقل شئ نصف ساعة ونخرجه ونقوم بالقلى فى زيت غزير اةﻻ فى نار عالية ثم نهديها الى متةسطةىحتى تمام النضج وبالف هنا
مدير المجلة شيف بوسي السيد
EmoticonEmoticon