الكشرى الاسكندرانى
مقدم من الشيف مروه جميل
وقت التحضير 15 دقيقه
وقت الطهى 300 دقيقه
المقادير
بصله كبيرة مكعبات صغيرة
3 كوب ارز
كوب عدس اصفر
ملح وفلفل وبهارات
زيت
طماطم مضروبه فى الخلاط
وتوم مفروم
وملح وفلفل
كزبرةوكمون
الطريقه
فى اناء على النار نضع الزيت ثم البصل المقتطع مكعبات ولما يدبل اضيف الارز والعدس واشوحهم مع بعض كويس واضيف الملح والفلفل والبهارات وازيده مياه مغليه ولما يتشرب اوطى النار عليه لحين النضج
الصلصه
فى اناء على النار اضيف الزيت تم التوم المفروم لحين تغير لونه اضيف الطماطم المضروبه واضيف الملح والفلفل والبهارات والكمون لحين النضج وبالف هنا ويقدم مع بطاطس محمرة وسلطه خضرة
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
مقدم من الشيف مروه جميل
وقت التحضير 15 دقيقه
وقت الطهى 300 دقيقه
المقادير
بصله كبيرة مكعبات صغيرة
3 كوب ارز
كوب عدس اصفر
ملح وفلفل وبهارات
زيت
طماطم مضروبه فى الخلاط
وتوم مفروم
وملح وفلفل
كزبرةوكمون
الطريقه
فى اناء على النار نضع الزيت ثم البصل المقتطع مكعبات ولما يدبل اضيف الارز والعدس واشوحهم مع بعض كويس واضيف الملح والفلفل والبهارات وازيده مياه مغليه ولما يتشرب اوطى النار عليه لحين النضج
الصلصه
فى اناء على النار اضيف الزيت تم التوم المفروم لحين تغير لونه اضيف الطماطم المضروبه واضيف الملح والفلفل والبهارات والكمون لحين النضج وبالف هنا ويقدم مع بطاطس محمرة وسلطه خضرة
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
EmoticonEmoticon