الخميس، 11 مايو 2017

المكرونه بالبشاميل بكل تكاتها مقدمه من الشيف اسماء عزازى

مكرونة بالبشاميل
مقدمه من الشيف اسماء عزازى
التحضير 15 دقيقه 
الطهي 15 دقيقه
المقادير
كيس ونصف مكرونه
نصف لحمه مفرومه
2كوب حليب
ملح

فلفل
بيضه 
زبده اوسمن 

ملعقتين زيت
الطريقه
 لتحضير الباشميل 

نضع الزبده الدقيق حتي يتغير لونه ثم نضيف اللبن ونقلب جيدا بالمضرب السلك ثم نضيف الملح والفلفل ونقلب جيدا حتي يتمسك الباشميل
اترك الباشميل يبرد 
ثم نضيف بيض
اقوم بتعصيج اللحمه البصله مع ملعفه زبد او سمن ثم نضيف اللحم مع ملح وفلفل ونقلب جيدا حتي تنضج 
مع المكرونه ثم اضيف جزء من الباشميل للمكرونه والصلصه واقلب المكرونه جيدا
 احضر صينيه ونضع في القاع كميه من الباشميل ثم نصف كميه المكرونه ثم اللحمه المعصجه ثم باقي كميه المكرونه 

 نضيف باقي الباشميل علي الوجه ثم تدخل الفرن علي درجه حراره متوسطه لمده نصف ساعه وتقدم
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد


EmoticonEmoticon