مكرونة بالبشاميل
مقدمه من الشيف اسماء عزازى
التحضير 15 دقيقه
الطهي 15 دقيقه
المقادير
كيس ونصف مكرونه
نصف لحمه مفرومه
2كوب حليب
ملح
فلفل
بيضه
زبده اوسمن
ملعقتين زيت
الطريقه
لتحضير الباشميل
نضع الزبده الدقيق حتي يتغير لونه ثم نضيف اللبن ونقلب جيدا بالمضرب السلك ثم نضيف الملح والفلفل ونقلب جيدا حتي يتمسك الباشميل
اترك الباشميل يبرد
ثم نضيف بيض
اقوم بتعصيج اللحمه البصله مع ملعفه زبد او سمن ثم نضيف اللحم مع ملح وفلفل ونقلب جيدا حتي تنضج
مع المكرونه ثم اضيف جزء من الباشميل للمكرونه والصلصه واقلب المكرونه جيدا
احضر صينيه ونضع في القاع كميه من الباشميل ثم نصف كميه المكرونه ثم اللحمه المعصجه ثم باقي كميه المكرونه
نضيف باقي الباشميل علي الوجه ثم تدخل الفرن علي درجه حراره متوسطه لمده نصف ساعه وتقدم
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
مقدمه من الشيف اسماء عزازى
التحضير 15 دقيقه
الطهي 15 دقيقه
المقادير
كيس ونصف مكرونه
نصف لحمه مفرومه
2كوب حليب
ملح
فلفل
بيضه
زبده اوسمن
ملعقتين زيت
الطريقه
لتحضير الباشميل
نضع الزبده الدقيق حتي يتغير لونه ثم نضيف اللبن ونقلب جيدا بالمضرب السلك ثم نضيف الملح والفلفل ونقلب جيدا حتي يتمسك الباشميل
اترك الباشميل يبرد
ثم نضيف بيض
اقوم بتعصيج اللحمه البصله مع ملعفه زبد او سمن ثم نضيف اللحم مع ملح وفلفل ونقلب جيدا حتي تنضج
مع المكرونه ثم اضيف جزء من الباشميل للمكرونه والصلصه واقلب المكرونه جيدا
احضر صينيه ونضع في القاع كميه من الباشميل ثم نصف كميه المكرونه ثم اللحمه المعصجه ثم باقي كميه المكرونه
نضيف باقي الباشميل علي الوجه ثم تدخل الفرن علي درجه حراره متوسطه لمده نصف ساعه وتقدم
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
EmoticonEmoticon