الثلاثاء، 2 مايو 2017

تورتة دقيق الاسبونج مقدمة من ناهد هشام

تورتة دقيق الاسبونج 
مقدمة من ناهد هشام 
وقت التحضير 15دقيقه 
وقت الطهى 30دقيقه
...المقادير...
نصف كيلو دقيق اسبونج كاكاو 
6بيضات

 .. فانيليا 
نصف كوب ماء
... الطريقه ...
نضرب الدقيق بالبيض والفانيليا والميه لمدة ربع ساعة

 وننزل الخليط بصينيه مقاس 266 مدهونه ومبطنه بالدقيق .
. وفرن متوسط 180 درجه .. لمدة نصف ساعه .
. وتخرج نسيبها تبرد خالص لمدة اربع ساعات ... ونبدا بالتزيين ...
 نسقى طبقات الكيك بالسيرب الخفيف ... ونحشوها بكريمة الشانتى وتغلف بالكريز وتزين حسب الرغبه

مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد


EmoticonEmoticon