البيتزا ولا اسهل بعجينة هشة وطرية وناجحة ١٠٠/١٠٠
مقدمة من مريم ابراهيم
مدة التحضير ٦٠ دقيقة
مدة الطهى ٢٠ دقيقة
المقادير
١\٢ كيلو دقيق
كوب زبادى
ملعقتين سكر
١\٤ كوب زيت
ملعقة كبيرة خميرة فورية
ملعقة كبيرة لبن بودر ذرة ملح
ماء دافئ للعجن
الطريقة
العجينة الاولية ملعقتين دقيق مع الخميرة والزيت زالزيادى واللبن البودرة والملح والسكر
تترك لتخمر وبعدين نضيف باقى الدقيق وننعجن بالماء
نتركها تخمر مرة تانية وتشكل وتزين بالجبنة والخضروات او اي نكهة مفضلة
تخبز على ١٨٠ درجة حتى تمام النضج وصحتين وهنا
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
مقدمة من مريم ابراهيم
مدة التحضير ٦٠ دقيقة
مدة الطهى ٢٠ دقيقة
المقادير
١\٢ كيلو دقيق
كوب زبادى
ملعقتين سكر
١\٤ كوب زيت
ملعقة كبيرة خميرة فورية
ملعقة كبيرة لبن بودر ذرة ملح
ماء دافئ للعجن
الطريقة
العجينة الاولية ملعقتين دقيق مع الخميرة والزيت زالزيادى واللبن البودرة والملح والسكر
تترك لتخمر وبعدين نضيف باقى الدقيق وننعجن بالماء
نتركها تخمر مرة تانية وتشكل وتزين بالجبنة والخضروات او اي نكهة مفضلة
تخبز على ١٨٠ درجة حتى تمام النضج وصحتين وهنا
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
EmoticonEmoticon