الأحد، 9 أبريل 2017

مسقعه باللحم المفروم والكسبره مقدمه من الشيف رباب على

مسقعه باللحمه المفرومه والكسبره الخضرا
مقدمته الشيف رباب على
مده التحضير 15دقيقه
مده الطهى 15 دقيقه
المكونات 
كيلو باذنجان 
كوب عصير طماطم 
لحم مفروم متعصج. ومتقطع عليه ربطة كسبره خضرا
كسبره خضرا
زيت للتحمير
الطريقه
 نقطع الباذنجان بشكل طولى ويكون رفيع لسهوله اللف ونحمره فى الزيت لحد ما ياخد اللون الذهبى 

ناخد شريحه من الباذنجان ونحشيها اللحمه المفرومه ونلفها رول ونرصها فى الصينيه 
نكمل باقى المقدار ونصب عليها عصير الطماطم مع رشه ملح وفلفل وكمون 
نضعها على النار تغلى لحد ما تتسبك وندخلها تحت الشوايه تاخد لون 
وبالف هنا 
اقتراحات التقديم 
نقدم معاها طماطم متخلله بالثوم والخل والملح والكمون والكسبره 
 ممكن تاكليها بالاز الابيض اوالخبز

مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد


EmoticonEmoticon