سكالبينو ليمون صوص
مقدم من الشيف كريم جابر
مده التحضير ١٠ دقائق
مده الطهى ١٠ دقائق
مده الطهى ١٠ دقائق
٢٥٠ ج لحم بتلو
عصير ليمون
زبدة
ملح
عصير ليمون
زبدة
ملح
فلفل
١-نتبل شرايح اللحم البتلو بالملح والفلفل على الجانبين ونعفرها بالدقيق .
٢-ناتى بطاسة عميقة ونضع بيها الزبدة مع القليل من الزيت.
٣-نقوم بتسوية اللحم مع تقليب شرايح اللحم على الجانبين
٤٤-مع تسوية اللحم سوف ينتج من اللحم عصارة او جوس .نبدء باضافة عصير والليمون وشرايح فيليه ليمون بالقليل من الكريمة .
ونتركها حتى يتجانس الصوص.
وتقدم مع ارز ابيض وبطاطس ويدجز
٢-ناتى بطاسة عميقة ونضع بيها الزبدة مع القليل من الزيت.
٣-نقوم بتسوية اللحم مع تقليب شرايح اللحم على الجانبين
٤٤-مع تسوية اللحم سوف ينتج من اللحم عصارة او جوس .نبدء باضافة عصير والليمون وشرايح فيليه ليمون بالقليل من الكريمة .
ونتركها حتى يتجانس الصوص.
وتقدم مع ارز ابيض وبطاطس ويدجز
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
EmoticonEmoticon