الاثنين، 24 أبريل 2017

سكالبينو ليمون صوص مقدم من الشيف كريم جابر

 سكالبينو ليمون صوص
مقدم من الشيف كريم جابر
مده التحضير ١٠ دقائق 
مده الطهى ١٠ دقائق
المقادير
٢٥٠ ج لحم بتلو
عصير ليمون 
زبدة
 ملح
فلفل
الطريقه
١-نتبل شرايح اللحم البتلو بالملح والفلفل على الجانبين ونعفرها بالدقيق .
٢-ناتى بطاسة عميقة ونضع بيها الزبدة مع القليل من الزيت.
٣-نقوم بتسوية اللحم مع تقليب شرايح اللحم على الجانبين 
٤٤-مع تسوية اللحم سوف ينتج من اللحم عصارة او جوس .نبدء باضافة عصير والليمون وشرايح فيليه ليمون بالقليل من الكريمة .
ونتركها حتى يتجانس الصوص.
 وتقدم مع ارز ابيض وبطاطس ويدجز
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد


EmoticonEmoticon