الخميس، 13 أبريل 2017

بطاطس ودجز مقدمه من الشيف ناهد هشام

بطاطس ودجز ف الفرن
 مقدمة من ناهد هشام 
مدة التحضير10 دقائق 
مدة الطهى 25 دقيقة 
المقادير 
3 بطاطس متوسطة 
2 فص ثوم مدقوقين 
3 ملاعق زعتر 
ملح و فلفل 
شطة او بابريكا 
ملعقتين زيت 
الطريقة : 

تقطع البطاطس اكبر شوية من البطاطس المقلية 
و تغسل بعدين ننشفها عشان ما تلزقش ف الفرن 
نضيف ليها الزعتر و الشطة و الملح و الفلفل و التوم و ملعقة زيت و نقلب كويس 
ندهن صينية زيت و نرص البطاطس و تسويها على درجة حرارة 200 

 بعد15 دقيقة نرفع الحرارة شوية عشان تاخد لون ذهبى 
بعد 1/3 ساعة نشوف استوت 
لما تستوى نطلعها و نقدمها مع كاتشب

مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد


EmoticonEmoticon