بطاطس ودجز ف الفرن
مقدمة من ناهد هشام
مدة التحضير10 دقائق
مدة الطهى 25 دقيقة
المقادير
3 بطاطس متوسطة
2 فص ثوم مدقوقين
3 ملاعق زعتر
ملح و فلفل
شطة او بابريكا
ملعقتين زيت
الطريقة :
تقطع البطاطس اكبر شوية من البطاطس المقلية
و تغسل بعدين ننشفها عشان ما تلزقش ف الفرن
نضيف ليها الزعتر و الشطة و الملح و الفلفل و التوم و ملعقة زيت و نقلب كويس
ندهن صينية زيت و نرص البطاطس و تسويها على درجة حرارة 200
بعد15 دقيقة نرفع الحرارة شوية عشان تاخد لون ذهبى
بعد 1/3 ساعة نشوف استوت
لما تستوى نطلعها و نقدمها مع كاتشب
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
مقدمة من ناهد هشام
مدة التحضير10 دقائق
مدة الطهى 25 دقيقة
المقادير
3 بطاطس متوسطة
2 فص ثوم مدقوقين
3 ملاعق زعتر
ملح و فلفل
شطة او بابريكا
ملعقتين زيت
الطريقة :
تقطع البطاطس اكبر شوية من البطاطس المقلية
و تغسل بعدين ننشفها عشان ما تلزقش ف الفرن
نضيف ليها الزعتر و الشطة و الملح و الفلفل و التوم و ملعقة زيت و نقلب كويس
ندهن صينية زيت و نرص البطاطس و تسويها على درجة حرارة 200
بعد15 دقيقة نرفع الحرارة شوية عشان تاخد لون ذهبى
بعد 1/3 ساعة نشوف استوت
لما تستوى نطلعها و نقدمها مع كاتشب
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
EmoticonEmoticon