كتب بوسى السيد
سينابون النوتيلا
مقدمه من هاله طارق
مدة التحضير ساعتين
مدة الطهى 15 دقيقه
المقادير
4 كوب دقيق
2 ملعقه خميره كبيره
3 ملاعق سكر كبار
2 ملعقه لبن بودره كبيره
ملعقه صغيره بيكنج بودر
رشة ملح
كوب زبادى
بيضه
ربع كوب زبده
2 ملعقه زيت كبار
الحشوه
نوتيلا
2 ملعقه قرفه كبيره
3 ملاعق زبده كبار سايحه
الطريقه
نقوم بوضع السكر والخميره ونصف كوب دقيق ونخلطهم بفنجان ماء دافئ ونتركهم يختمرو نصف ساعه بعدها نضع باقى المكونات مع اضافة ماء للعجن ونبدأ فى العجن حتى نحصل على عجينه طريه ناعمه نتركها تختمر نصف ساعه تقريبا وبعدها نقوم بفردها مستطيل ونضع زبده وعليها النوتيلا والكميه حسب الرغبه تقريبا 3 معالق كبار لنفس المقدار ثم نرش القرفه ونلف العجينه رول ونقطعه بسمك متوسط ونضعه فى صينيه على ورق زبده ليختمر ويتضاعف حجمه بعد التخمر ندخله على الفرن على 200 درجه حتى تمام النضج وبعد خروجه من الفرن نضع عليه لبن مكثف محلى وصوص الشيكولاته والف هنا
مديرة مجلة فلفل شطه الشيف بوسي السيد
سينابون النوتيلا
مقدمه من هاله طارق
مدة التحضير ساعتين
مدة الطهى 15 دقيقه
المقادير
4 كوب دقيق
2 ملعقه خميره كبيره
3 ملاعق سكر كبار
2 ملعقه لبن بودره كبيره
ملعقه صغيره بيكنج بودر
رشة ملح
كوب زبادى
بيضه
ربع كوب زبده
2 ملعقه زيت كبار
الحشوه
نوتيلا
2 ملعقه قرفه كبيره
3 ملاعق زبده كبار سايحه
الطريقه
نقوم بوضع السكر والخميره ونصف كوب دقيق ونخلطهم بفنجان ماء دافئ ونتركهم يختمرو نصف ساعه بعدها نضع باقى المكونات مع اضافة ماء للعجن ونبدأ فى العجن حتى نحصل على عجينه طريه ناعمه نتركها تختمر نصف ساعه تقريبا وبعدها نقوم بفردها مستطيل ونضع زبده وعليها النوتيلا والكميه حسب الرغبه تقريبا 3 معالق كبار لنفس المقدار ثم نرش القرفه ونلف العجينه رول ونقطعه بسمك متوسط ونضعه فى صينيه على ورق زبده ليختمر ويتضاعف حجمه بعد التخمر ندخله على الفرن على 200 درجه حتى تمام النضج وبعد خروجه من الفرن نضع عليه لبن مكثف محلى وصوص الشيكولاته والف هنا
مديرة مجلة فلفل شطه الشيف بوسي السيد
EmoticonEmoticon