فته كوسه باللحمة المحمره
تقدمه الشيف اماني دندش
وقت التحضير /15دقيقه
مدة الطهي. /30دقيقه
المكونات
كوسة نقشرها ونغسلها ونقطعها حلقات
بصل مقطع صغير
ملح
فلفل
سمنة
زيت
طماطم مضروبة في الخلاط
خبز محمص
أرز بشعريه
لحمه مسلوقه ثلاث اربع سوي
الطريقة
نشوح البصل في السمنة والزيت الي ان يأخذ لون ذهبي. نضع الطماطم المضروبة ومضاف لها م. سكر وننتظر الي ان تتقلي شوية وتدخل في السوا ننزل بالكوسة وبصلة مقطعة وعلي البصل ملح وفلفل نقلبهم معا ياخدو غلوة ثم نضع الشوربة ويفضل شوربة لحمة ومية ونظبط الملح والفلفل وتكون اللحمة اتسلقت ثلاث ارباع سوا نضعها مع الكوسة لتكمل سواها وتقدم مع ارز بشعريه وخبز محمص ولحمه محمره بالزبده
مدير مطبخ مجله فلفل شطه الشيف بوسي السيد
تقدمه الشيف اماني دندش
وقت التحضير /15دقيقه
مدة الطهي. /30دقيقه
المكونات
كوسة نقشرها ونغسلها ونقطعها حلقات
بصل مقطع صغير
ملح
فلفل
سمنة
زيت
طماطم مضروبة في الخلاط
خبز محمص
أرز بشعريه
لحمه مسلوقه ثلاث اربع سوي
الطريقة
نشوح البصل في السمنة والزيت الي ان يأخذ لون ذهبي. نضع الطماطم المضروبة ومضاف لها م. سكر وننتظر الي ان تتقلي شوية وتدخل في السوا ننزل بالكوسة وبصلة مقطعة وعلي البصل ملح وفلفل نقلبهم معا ياخدو غلوة ثم نضع الشوربة ويفضل شوربة لحمة ومية ونظبط الملح والفلفل وتكون اللحمة اتسلقت ثلاث ارباع سوا نضعها مع الكوسة لتكمل سواها وتقدم مع ارز بشعريه وخبز محمص ولحمه محمره بالزبده
مدير مطبخ مجله فلفل شطه الشيف بوسي السيد
EmoticonEmoticon