السبت، 8 أبريل 2017

فتة الكوسه واللحم المحمر مقدمه من الشيف امانى دندش

فته كوسه باللحمة المحمره
تقدمه الشيف اماني دندش
وقت التحضير /15دقيقه 
مدة الطهي. /30دقيقه
المكونات
كوسة نقشرها ونغسلها ونقطعها حلقات
بصل مقطع صغير
ملح 
فلفل
سمنة
زيت 
طماطم مضروبة في الخلاط
خبز محمص
أرز بشعريه
لحمه مسلوقه ثلاث اربع سوي
الطريقة 
 نشوح البصل في السمنة والزيت الي ان يأخذ لون ذهبي. نضع الطماطم المضروبة ومضاف لها م. سكر وننتظر الي ان تتقلي شوية وتدخل في السوا ننزل بالكوسة وبصلة مقطعة وعلي البصل ملح وفلفل نقلبهم معا ياخدو غلوة ثم نضع الشوربة ويفضل شوربة لحمة ومية ونظبط الملح والفلفل وتكون اللحمة اتسلقت ثلاث ارباع سوا نضعها مع الكوسة لتكمل سواها وتقدم مع ارز بشعريه وخبز محمص ولحمه محمره بالزبده
 مدير مطبخ مجله فلفل شطه الشيف بوسي السيد


EmoticonEmoticon