الثلاثاء، 11 أبريل 2017

صدور الدجاج بحشوة البيتزا مقدمه من الشيف هاله طارق

Tags

صدور دجاج بيتزا
مقدمه من هاله طارق
مدة التحضير ساعتين
مدة الطهى 30 دقيقه
المقادير
صدور دجاج
ملح 
فلفل اسود
زبادى
بصله مبشوره
توم بودر
بصل بودر
طماطم مبشوره
صلصه بيتزا 
زيتون اسود شرائح
جبنه موتزيرلا
فلفل الوان مقطع صغير
الطريقه
 نقوم بتتبيل الصدور بالزبادى والبصل المفروم والطماطم المبشوره مع التوابل وتترك لمده ساعتين او اكثر ثم نحضرها ونقوم بتشويحها على الجريل حتى تنضج نضعها فى صينيه ونضع عليها صلصه البيتزا (عباره عن طماطم مبشوره وعليها توم مفروم وزعتر وملح وفلفل اسود نتركها على النار حتى تتكاثف ثم نرفعها من على النار وتترك لتبرد ثم تستخدم)ثم الفلفل الالوان وشرائح الزيتون والجبنه الموتزيرلا وندخلها الفرن حتى تسيح الجبنه وتحمر وتقدم والف هنا
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد


EmoticonEmoticon