الثلاثاء، 4 أبريل 2017

البغاشه مقدمه من الشيف مروه سعيد

كتب بوسى السيد
 البغاشه 
مقدمه من  مروه سعيد 
مدة التحضير  ساعه 
مده الطهي  ربع ساعه 
المكونات  
كوب دقيق
 بيضه
 فانيليا 
رشه ملح
 ملعقه سكر
 نصف ملعقة بيكنج بودر
 ملعقتين ذبده  
ماء دافىء للعجن
الطريقه  

نخلط كل المكونات بحيث نشكل عجينه طريه ملسا الملمس 
ترتاح ساعه ثم تفرد على الرخامه وتقطع بالسكين وتقلي في زيت ساخن ونهديء النار 
تخرج على شربات ثقيل بارد 
الشربات 

كوب ونصف سكر 
كوب ماء
نصف ليمونه  
فانيليا
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد


EmoticonEmoticon