بسكويت للشاى بسييييط
مقدمة من ناهد هشام.
مدة التحضير25 دقيقة.
مدة الطهى 20 دقيقة
المقادير
2ونصف كوب زبده بدرجة حرارة الغرفه
٢كوب سكر بودر
فانيلا
4 بيضات كبار
باكو بيكنج بودر
كيلو دقيق حنستخدمه حسب حاجة العجن
الطريقه
حنخفق الزبد مع السكر كويس جدا جدا لحد ما لونه يكون فاتح زى الكريمه نبدأ نضيف البيض واحده ونخفق والتانيه ونخفق لحد مانخلص البيض نحط البيكنج بودر ونخفق ونشيل المضرب ونكمل بادينا نبدأ نضيف الدقيق ونلم العجينه بس بدون عجن كتير والعجينه بتكون لينه متماسكه وابدأى شكليه زى ماتحبى
الخبز فى فرن ساخن مسبقاً حرارته أعلى من المتوسط فى الرف الاوسط ولمايستوى طلعيه وشيليه براحة خالص فى مصفى أو على شبك لحد ما يبرد خالص واحفظيه فى علبه محكمه
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
مقدمة من ناهد هشام.
مدة التحضير25 دقيقة.
مدة الطهى 20 دقيقة
المقادير
2ونصف كوب زبده بدرجة حرارة الغرفه
٢كوب سكر بودر
فانيلا
4 بيضات كبار
باكو بيكنج بودر
كيلو دقيق حنستخدمه حسب حاجة العجن
الطريقه
حنخفق الزبد مع السكر كويس جدا جدا لحد ما لونه يكون فاتح زى الكريمه نبدأ نضيف البيض واحده ونخفق والتانيه ونخفق لحد مانخلص البيض نحط البيكنج بودر ونخفق ونشيل المضرب ونكمل بادينا نبدأ نضيف الدقيق ونلم العجينه بس بدون عجن كتير والعجينه بتكون لينه متماسكه وابدأى شكليه زى ماتحبى
الخبز فى فرن ساخن مسبقاً حرارته أعلى من المتوسط فى الرف الاوسط ولمايستوى طلعيه وشيليه براحة خالص فى مصفى أو على شبك لحد ما يبرد خالص واحفظيه فى علبه محكمه
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
EmoticonEmoticon