تشكن سويت اند ساور
مقدمه من الشيف رباب على
مده التحضير 10دقايق
مده الطهى 15دقيقه
المكونات
نصف كيلو صدور دجاج مقطع مكعبات
1بصله مبشوره
1بصله مقطعه مكعبات
2فلفل الوان مقطع مكعبات
2شريحه كمبوت اناناس مقطع مكعبات
ملح وفلفل ليمونه
الصوص
نصف كوب عصير اناناس
3ملاعق ك كاتشب
2معلقه ك صويا صوص
2ملعقه ك خل
1ملعقه ك سكر
1ملعقه ك نشا
1ملعقه زبده
2ملعقه زيت
الطريقه
ينتبل الدجاج بالبصله المبشوره والملح والفلفل والليمونه ثم تترك فى الثلاجه لحين تحضير باقى المكونات
يقطع البصل والفلفل والاناناس ونحضر الصوص يوضع فى مج عصير الاناناس وعليه الكاتشاب والصويا والخل والسكر والنشا
يذود باقى المج بالماء ويقلب جيدا ثم نحضرالدجاج توضع فى الاول فى دقيق وتقلب
ثم تحمرفى الزيتالى ان تأخذ لون ذهبى ثم تنشل من الزيت توضع على ورق مطبخ
فى طاسه نضع الزبده والزيت ونقلب البصل المكعبات الى ان يدبل
ننزل بالفلفل ونقلب ونضع الاناناس ونقلبهم مع بعض وننزل بالصوص عليهم والدجاج
اذا لاحظنا الصوص تقيليذود بقليل من الماءوعند الغليان نطفىء النار وتقدم
اقتراحات التقديم
ممكن مع ارز ابيض او مكرونه او نودلز
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
مقدمه من الشيف رباب على
مده التحضير 10دقايق
مده الطهى 15دقيقه
المكونات
نصف كيلو صدور دجاج مقطع مكعبات
1بصله مبشوره
1بصله مقطعه مكعبات
2فلفل الوان مقطع مكعبات
2شريحه كمبوت اناناس مقطع مكعبات
ملح وفلفل ليمونه
الصوص
نصف كوب عصير اناناس
3ملاعق ك كاتشب
2معلقه ك صويا صوص
2ملعقه ك خل
1ملعقه ك سكر
1ملعقه ك نشا
1ملعقه زبده
2ملعقه زيت
الطريقه
ينتبل الدجاج بالبصله المبشوره والملح والفلفل والليمونه ثم تترك فى الثلاجه لحين تحضير باقى المكونات
يقطع البصل والفلفل والاناناس ونحضر الصوص يوضع فى مج عصير الاناناس وعليه الكاتشاب والصويا والخل والسكر والنشا
يذود باقى المج بالماء ويقلب جيدا ثم نحضرالدجاج توضع فى الاول فى دقيق وتقلب
ثم تحمرفى الزيتالى ان تأخذ لون ذهبى ثم تنشل من الزيت توضع على ورق مطبخ
فى طاسه نضع الزبده والزيت ونقلب البصل المكعبات الى ان يدبل
ننزل بالفلفل ونقلب ونضع الاناناس ونقلبهم مع بعض وننزل بالصوص عليهم والدجاج
اذا لاحظنا الصوص تقيليذود بقليل من الماءوعند الغليان نطفىء النار وتقدم
اقتراحات التقديم
ممكن مع ارز ابيض او مكرونه او نودلز
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
EmoticonEmoticon