السبت، 22 أبريل 2017

فطيرة السينابون مقدمه من الشيف اسماء عزازى

فطيرة السينابون 
مقدم من اسماء عزازي
مدة التجهيز ٣٠
مدة الطهي ١٢
المقادير
350جم دقيق 
60جم زبده 
1بيضه 
60جم سكر 
2جم ملح 
10جم خميره 
60مللي حليب دافي 
2جم فانيلا
الحشو
سكر برون
قرفة ومكسرات
وكاكا
 وزبدة
التزتين
صوص لبن محلي مكثف وجبنة كيري 
الطريقة،
يخلط اللبن الدافئ مع الخميره والسكر. جيدا حتي تتفاعل الخميره 
 نخلط الدقيق مع الزبده وننزل عليهم السوائل والفانيلا والبيضة وتعجن كلها جيدا وتترك بالمطبخ مغطاة ترتاح ساعه بالك طب ونضعها بالتلاجه ساعه اخري 
نخرجها بعد ذلك تفردها مباشره علي شكل مربع ونفرد عليه السكر والقرفة والكسرات وتلف رول  وتقطع متساوين وتوضع بإلصاج وتترك تخمر وتخبز 
نخرجها وهي ساخنة تسقي فورا بصوص  تقدم وبالف هنا
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد


EmoticonEmoticon