سمك سنجارى
مقدم من ريتال بلال
مدة التحضير 15 دقيقه
مدة الطهى 25
المكونات
سمك بورى
التتبيله (ثوم وملح وكمون وفلفل اخضر مقطع )
جزر مبشور
نصف ربطةكرفس
ليمون
زعتر وكمون وملح
فلفل اخضر او رومى
الطريقه
ينظف السمك جيدا ويفتح ويتبل من الداخل والخارج بالتتبيله المذكوره
يبشر الجزر ويقطع عليه فلفل رومى اخضر والوان حسب الرغبه ونصف ربطة كرفس و 44ليمونات معصورين وملح وكمون وزعتر وتقلب كل المكونات جيدا كله
تحشى السمكه بالخلطه وترص فى الصنية وهكذا وباقى الخلطه على وجه الصينيه وقليل من الزيت على السمك من فوق وقليل من الماء
يسوى على البوتاجاز ثم يأخذ لون فى الفرن
مدير مجلة فلفل شطه شيف بوسى السيد
مقدم من ريتال بلال
مدة التحضير 15 دقيقه
مدة الطهى 25
المكونات
سمك بورى
التتبيله (ثوم وملح وكمون وفلفل اخضر مقطع )
جزر مبشور
نصف ربطةكرفس
ليمون
زعتر وكمون وملح
فلفل اخضر او رومى
الطريقه
ينظف السمك جيدا ويفتح ويتبل من الداخل والخارج بالتتبيله المذكوره
يبشر الجزر ويقطع عليه فلفل رومى اخضر والوان حسب الرغبه ونصف ربطة كرفس و 44ليمونات معصورين وملح وكمون وزعتر وتقلب كل المكونات جيدا كله
تحشى السمكه بالخلطه وترص فى الصنية وهكذا وباقى الخلطه على وجه الصينيه وقليل من الزيت على السمك من فوق وقليل من الماء
يسوى على البوتاجاز ثم يأخذ لون فى الفرن
مدير مجلة فلفل شطه شيف بوسى السيد
EmoticonEmoticon