الخميس، 13 أبريل 2017

بورى بخلطة السنجارى مقدم من ريتال بلال

سمك سنجارى
مقدم من ريتال بلال
مدة التحضير 15 دقيقه
مدة الطهى 25 
المكونات
سمك بورى
التتبيله (ثوم وملح وكمون وفلفل اخضر مقطع )
جزر مبشور
نصف ربطةكرفس
ليمون
زعتر وكمون وملح
فلفل اخضر او رومى
الطريقه
ينظف السمك جيدا ويفتح ويتبل من الداخل والخارج بالتتبيله المذكوره
يبشر الجزر ويقطع عليه فلفل رومى اخضر والوان حسب الرغبه ونصف ربطة كرفس و 44ليمونات معصورين وملح وكمون وزعتر وتقلب كل المكونات جيدا كله 
تحشى السمكه بالخلطه وترص فى الصنية وهكذا وباقى الخلطه على وجه الصينيه وقليل من  الزيت على السمك من فوق وقليل من الماء
يسوى على البوتاجاز ثم يأخذ لون فى الفرن
 مدير مجلة فلفل شطه شيف بوسى السيد


EmoticonEmoticon