الأحد، 2 أبريل 2017

تشيكن سويت اند ساور مقدمه من الشيف كريم الصقر

كتب بوسى السيد
تشكن سويت اند ساور
 مقدمه من الشيف كريم الصقر
عدد الاشخاص 1
مده التحضير 10
المقادير
1 صدر فراخ
1 عدد كمبوته اناناسه
1 عدد بصله
1 عدد فلفل الوان من كل لون
رشه ملح
1/2 ملعقه سمسم
250 جرام كاتشب
1 ملعقه ك عسل ابيض
0.25 فنجان عصير انا ناس
رشف فلفل ابيض
 رشه ماجي
طريقة التحضير
تشكن سويت اند صاور قطع دفراخ مقطعه كبيره وفلفل الوان يقطع كبير وبصل مثل تقطيعه الشيش طاووك عصير انا ناس وقطعه كمبوت اناناس عسل ابيض كاتشب نص معلقه سمسم
يوضع الفراخ بطاسه بها زيت وزبده ثم نوضع الفلفل والبصل وقطعه كمبوت اناناس ثم يقلب جيدا ويتبل باملح وفلفل ابيض وماجي ثم يوضع عليه الكاتشب والعسل الابيض وعصير الاناناس وربع معلقه سمسم ويقلب جيدا حتي يتقل الصوص بتاعنا ثم نطعه بطبق ونرش عليه ربع معلقه سمسم ويقدم مع ارز وفرنش فرايز
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد

1 comments so far


EmoticonEmoticon